Hoe werkt het


Advertenties plaatsen is gratis. Voordat u een advertentie kunt plaatsen dient u zich echter wel aan te melden op de website. Dit is omdat we u dan op de hoogte kunnen stellen wanneer er een reactie is op hun advertentie.
Omdat we ons kunnen voorstellen dat u in eerste instantie anoniem wilt blijven tegenover de mensen die reageren op uw advertenties verloopt de communicatie in 1e instantie via deze website.
U bepaalt zelf wanneer u uw e-mail adres danwel andere persoonlijke gegevens aan iemand wilt geven. Deze informatie zal nooit via ons te achterhalen zijn.

Als lid van 2gether.nl heeft u bovendien de mogelijkheid om advertenties die u aanspreken te bewaren om ze later nog eens terug te kijken.

Mocht u contact hebben gehad met iemand maar deze persoon voldoet niet aan uw persoonlijke verwachtingen en blijft maar berichten sturen dan biedt 2gether.nl de mogelijkheid om berichten van deze persoon te blokkeren.
Let wel op, dit kan alleen als het contact via 2gether.nl loopt. Wij kunnen niet voorkomen dat iemand u lastig blijft vallen wanneer hij/zij uw emailadres weet.
Wees dus voorzichtig met uw email adres en laat het contact in 1e instantie via deze website lopen.

Op 2gether.nl kunt u alle kanten op.

Elke doelgroep heeft een eigen afgeschermd gedeelte.

De site is onder te verdelen in 4 doelgroepen:

  • Relatie dating
  • Reispartner(s)
  • Vriendschap
  • Erotische contacten

Wanneer u uw doel (van de advertentie) bereikt hebt kunt u zelf de advertentie van de website halen. Deze zal dan niet meer te zien zijn.
U hoeft uzelf maar 1 maal in te schrijven om advertenties te kunnen plaatsen in alle categorie├źn.
Via de persoonlijke pagina kunt u makkelijk uw advertenties beheren en reacties op uw advertenties bekijken.

2GETHER.nl is GRATIS dankzij onderstaande sponsors:

Sex advertenties
Vakantiewoning